Privacybeleid

Dit beleid is conform de privacywet AVG opgesteld

Privacy- en cookieverklaring Nederlandse Golfschool

Via de website https://www.nederlandsegolfschool.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. De Nederlandse Golfschool vindt een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens heel belangrijk. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) – General Data Protection Regulation stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • duidelijk vermeldenmet welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperkentot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden en adequate bedrijfsvoering;
  • de klant eerst vragen om uitdrukkelijke toestemmingom de persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelennemen om jouw persoonsgegevens te beschermen;
  • de klant haar recht te respecteren om eigen persoonsgegevens op te vragen en ter inzage aan te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welke doelen. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 23-11-2018.

Gebruik van persoonsgegevens

Als je onze website gebruikt, kun je de volgende persoonsgegevens achterlaten:

  • je naam;
  • je e-mailadres;
  • persoonsgegevens die je openbaar maakt in reacties op artikelen op de website. Je naam, het tijdstip en de inhoud van de reactie kan op de website worden geplaatst. De inhoud van een reactie kan nimmer persoonlijke gegevens bevatten. We maken persoonlijke gegevens alleen met je uitdrukkelijke toestemming openbaar.

Doeleinden van verwerking

Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • het verlenen van toegang tot de website https://www.nederlandsegolfschool.nlen diens subdomeinen;
  • het kunnen verwerken van een reservering;
  • het gebruikmaken van de functionaliteiten op onze website, zoals het kunnen inzien van artikelen op de website;
  • het doen van marketingactiviteiten ten behoeve van onze dienstverlening, zoals het versturen van een nieuwsbrief of informatieve mail;
  • het analyseren van statistieken en het optimaliseren van de website.

Bewaartermijnen

De Nederlandse Golfschool bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doelen te bereiken. Wij bewaren gegevens zolang je klant bent van de Nederlandse Golfschool of geabonneerd bent op de nieuwsbrief. Wanneer je ons een e-mail stuurt of een vraag stelt via een contactformulier, bewaren we je gegevens nog gedurende 3 maanden nadat we hierop hebben gereageerd, om eventuele vervolgvragen te kunnen beantwoorden. 

Reacties op artikelen op de website worden bewaard, en blijven op de website staan zolang het betreffende artikel op de website staat. Wil je een reactie verwijderen, neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Als je een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan gebruiken we jouw gegevens alleen om contact met je op te nemen en om jouw vraag of klacht af te handelen.

Cookies

Op https://www.nederlandsegolfschool.nl  maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Wanneer je onze website bezoekt, dien je toestemming te geven voor het plaatsen van al deze cookies om onze website te kunnen gebruiken. Deze toestemming geef je door op een button te klikken op onze website.

Hieronder leggen wij uit welke cookies wij, en derde partijen, gebruiken en waarvoor.

Wij, en derde partijen, gebruiken de volgende cookies op https://www.nederlandsegolfschool.nl;

  • Nederlandse Golfschool
  • Nederlandse Golfsport
  • Nederlandse Golfshop
  • Golfsimulator Assen
  • Nederlandse Golf Federatie
  • Google Analytics

Deze cookies geven de volgende informatie door aan derde partijen: de browser die je gebruikt, het besturingssysteem dat je gebruikt, gegevens over je internetverbinding, je IP-adres en/of ID van je device, gegevens over je click- en surfgedrag, de locatie van je device.

Bovenstaande cookies worden ingezet voor de volgende doeleinden: 

  • om de functionaliteiten van de website aan te kunnen bieden,
  • om de werking van de website te kunnen verbeteren,

Beveiliging

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot, jouw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot jouw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij jou graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan deze pagina, of via ons contactformulier. Als je ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met je klacht, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Nederlandse Golfschool

Ketellapperstraat 3L

9403 VS  Assen

info@nederlandsegolfschool.nl

Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag van 12.00 uur – 17.00 uur .

Sluit Menu