Social Media

De Nederlandse Golfschool is natuurlijk te vinden op de diverse media. Via deze media verspreiden wij aanbiedingen en leuke informatie met betrekking tot golf. Klik op één van de onderstaande links om ons te bezoeken op social media.

Facebook

Klik op de bovenstaande knop om naar onze Facebookpagina Nederlandse Golfschool te gaan. Hier vind je alle toffe acties en leuke weetjes!

Instagram

Klik op de bovenstaande knop om naar onze Instagram pagina te gaan. Ook hier posten wij allerlei toffe acties en leuke weetjes op.

LinkedIn

Klik op de bovenstaande knop om naar de LinkedIn pagina van de Nederlandse Golfschool te gaan. Hier vind je alles omtrent de Nederlandse Golfschool.

Ons streven...

De golfsimulator is een onderdeel van de Nederlandse Golfschool, ook wel de ‘NGS’ genoemd. De golfsimulator is een begrip onder zowel de beginnende, als de professionele golfers. Het is namelijk het hele jaar te gebruiken en geeft directe feedback op iedere slag.

De Nederlandse Golfschool is opgericht met het doel om de golfsport op de kaart te zetten en vooral het plezier bij zowel de beginnende als de ervaren golfers te vergroten. Dit doen wij door de drempel laag te houden en golf niet te formeel te benaderen. Kom gezellig langs!