Login Form

Nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
Jij ook golfen?
Schrijf nu in!

Welkom bij de Golfsimulator Assen. Niet altijd is het goed weer in Nederland. Om nu met je golfmaterialen door de baan te gaan in regenachtig en koud weer is ook niet alles. De oplossing? De Golfsimulator van de Nederlandse Golfschool. Een gloednieuwe lokatie in Assen waarbij de golfer van elk niveau van harte welkom is. Ook degene die het graag eens willen proberen.

Wat is mogelijk bij de Golfsimulator Assen? Een ronde lopen op een van de buitenlandse banen. Technisch geëvalueerd worden door een van onze professionals. Eindelijk te weten komen hoever u met welk ijzer slaat en natuurlijk veel meer. De aanwezige professional kan u daar veel meer over vertellen.

Wat nog meer? Wij verstrekken aan de beginnende golfers de opleidingen baanpermissie in combinatie met een lidmaatschap Nederlandse Golfsport. Een landelijke dekking dus. Ook voor de beginnende golfers verstrekken wij de opleidingen clubhandicap 54. Op weg naar een handicap. Laagdrempelig en betaalbaar.

Koffie, thee, frisdrank en tosti kosten gewoon een euro. Wij hebben wel wat richtlijnen... Slaan met eigen materiaal is toegestaan, mits schoon. Wij willen geen zwarte vlekken op ons doek. Geen spikes, gewoon sneakers (gymschoenen). De kachel staat aan in de winter. Dikke kleding is niet benodigd.

Mocht u nog vragen hebben dat horen wij dat uiteraard graag.

Adres:

Dr. A.F. Philipsweg 15b, 9403 AC te Assen. Uitsluitend op afspraak aanwezig.