Login Form

Nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
Jij ook golfen?
Schrijf nu in!

U denkt eraan om te gaan golfen. En waarom ook niet? Hartstikke leuk om te doen en heerlijk ontspannen. In het verleden spraken we nog van Golfvaardigheidbewijs(GVB), maar dat heeft plaatsgemaakt voor het stappenplan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF).

Golf is heerlijk ontspannen in de buitenlucht, samen of alleen een ronde golf lopen. Natuurlijk zal niet alles goed gaan, maar er moet ook ruimte voor verbetering zijn. U kunt zelf proberen weer op de rails te komen, u kunt dat ook doen met hulp van de Nederlandse Golfschool.

Nieuw bij golf? Wij leiden u op tot beginnende golfer die met de techniek best wel een eind kan komen. Al eens een bal geslagen maar het ging niet helemaal joepie de poepie?

De Nederlandse Golfschool helpt u uit het bos op weg in de fairway en in richting van de vlag. De Nederlandse Golfschool verstrekt de opleidingen conform de richtlijnen NGF, echter overzichtelijk en met garantie voor hetgeen waar je voor wordt opgeleid. 

Geen verborgen kosten, laagdrempelige instructie, slagingsgarantie en gezellig met deze sport bezig gaan. Met een slagingspercentage van 100% doen wij het nog niet verkeerd. Klaar voor de uitdaging? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u adviseren aan de hand van uw wensen. Binnen enkele ogenblikken duidelijkheid van zaken. 

Meer dan voldoende informatie in ons schrijven van hierboven? Dan hieronder de links naar de pakketten en de link om je direct in te schrijven.


De opleiding Clubhandicap 54 is de stap naar het zelfstandig spelen. Dit werd vroeger ook wel GolfVaardigheidsBewijs (GVB) genoemd. Tijdens de opleiding wisselen praktijk en theorie elkaar af, zodat u van de hoed en rand weet. U leert meer afstand te slaan en nog nauwkeuriger te zijn. Aan het einde van dit pakket bent u in staat om de Q-ronde af te leggen met voldoende resultaat. U loopt deze ronde samen met uw golfprofessional. Klik hier voor meer informatie over dit pakket.