Pitch & Putt Golf Rhoon

 Zuid Holland / Posted 1 jaar ago by Danny Hoekstra / 248 views

Pitch&Putt Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Door de “kleine” afstanden, tussen 30 en 70 meter, is het spel geschikt voor iedereen. Pitch&Putt is geschikt voor de gevorderde golfer (korte spel), maar ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld (geen GVB vereist), kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten.
Pitch&Putt Rhoon is gevestigd aan de rand van natuurgebieden de Rhoonse Grienden en Klein Profijt en vlakbij Rotterdam. De baan is sinds april 2010 open en heeft al veel mensen mogen ontvangen. In combinatie met de horeca van Abel. Grand café restaurant, is dit de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.
U kunt er voor kiezen om alleen een balletje te slaan met eventueel een drankje achteraf, maar Pitch&Putt Rhoon kan ook Pitch&Putt golf in combinatie met diverse arrangementen verzorgen. Zo verzorgt de golfbaan de activiteit in combinatie met een barbecue of 3-gangen diner, maar is het ook mogelijk gebruik te maken van één van de luncharrangementen.
Ook in de maanden waarin het eerder donker wordt, kan er gewoon gespeeld worden. De baan biedt Moonlightgolf aan; golfen in het donker, waarbij gespeeld wordt met glow-in-the-dark balletjes en de baan wordt verlicht met led-lampjes en breaklights. Pitch&Putt is een activiteit die garant staat voor veel lol!

  • Aantal holes : 18
  • Reserveren nodig : Ja
  • Handicap restrictie : Minimaal Hcp 54
  • Prijs Greenfee : € 17,50
Contact details

Albrandswaardsedijk 196Poortugaal,3172XB

Contact this listing owner

Please, login to contact this listing owner.

Geef een reactie