De Nederlandse Golfsport

Nederlandse Golfsport is een virtuele golfclub die de belangen van de moderne golfer behartigd. Voor de zogeheten "vrije" golfer die niet lid wil zijn van een fysieke club is de Nederlandse Golfsport een ideale oplossing. Voor golfers die maar een paar keer per jaar golfen kan meestal een volledig lidmaatschap niet uit. Des te meer redenen om lid te worden van onze virtuele golfclub. De Nederlandse Golfsport voert alle handelingen uit onder auspicïen van GolfClub Nederland (GCN), een door de NGF erkende golfvereniging die daarmee bevoegdheid heeft om de handicap- en golfstatusregistratie te doen.

Geen hoge tarieven, maar support voor een schappelijk tarief. Wel de lusten, maar niet de lasten. GCN verzorgt de handicapregistratie voor de golfer en wij zorgen dat de juiste pasjes bij de juiste personen komen. Tijdens de opleidingen begeleiden wij voor de beginnende golfers het traject tot en met het behalen van clubhandicap 54.

Wat kost een lidmaatschap bij de Nederlandse Golfsport?

Een lidmaatschap bij de GCN / Nederlandse Golfsport kost u slechts € 57,50 per jaar. De Nederlandse Golfsport wordt dan uw virtuele homecourse. 

Enthousiast geworden en wilt u lid worden van de Nederlandse Golfsport?

Ga dan naar het ledengedeelte van onze website en schrijf u in.

Lees hier ons advies voor het gebruik van de juiste webbrowser voor optimale werking!